fbpx

Evenimente în spațiu Escape Games Arena

Escape Games Arena este un loc ideal pentru organizarea unui eveniment, cu servicii diversificate care fac cu ochiul persoanelor de toate vârstele.

Ești în căutarea unei locații pentru a sărbători un eveniment?

Fie că este vorba de un eveniment corporate sau family, vă invităm să explorați oferta de petreceri la locația noastră. Suntem bucuroși să vă oferim o experiență completă, inclusiv o gamă variată de servicii și  activități pentru a vă distra și a vă crea amintiri de neuitat.

Alegând să organizați o petrecere la locația noastră, puteți beneficia de avantajele unui spațiu bine echipat, care poate găzdui 30 de persoane la mesele noastre din zona de board games. Decorul nostru alcătuit din picturi și decorațiuni realizate manual va face ca evenimentul dvs. să fie unic și memorabil.

Pe lângă serviciile noastre de bază, cum ar fi escape room, escape room VR și jocurile de societate, suntem bucuroși să oferim și servicii suplimentare, cum ar fi decorațiuni personalizate, servicii de catering și multe altele. În plus, puteți alege să adăugați alte activități creative, cum ar fi ateliere, face painting, crearea de suveniruri personalizate sau alte activități personalizate pentru a se potrivi cu tema evenimentului dvs.

Descoperă Escape Games Arena prin poze și un clip video 

Servicii

Activități VR

Ade provocări. Fie că participanților tăi le plac shooterele, sporturile, jocurile de acțiune sau simulatoarele le poți oferi toate acestea direct la evenimentul tău.

Play Station

Cu zeci de jocuri Playstation disponibile, 2 stații (PS5 și PS4) și monitoare, putem oferi o alternativă la celelalte activități de la evenimentul tău. 

Board Games

Colecția noastră de jocuri (și nu doar) poate ajunge direct la evenimentul tău. Jocurile de societate abordează multe tematici: precum creativitate, colaborative, competitive, de petrecere etc.

Escape Room VR

Aducem experiența Escape Room VR la evenimentul tău. O experiență de joc imersivă care combină tehnologia VR cu elemente de puzzle și acțiune într-un spațiu virtual. Jucătorii sunt plasați într-un decor tridimensional unde trebuie să rezolve o misiune.

Escape Box

Experiența de Escape Room în doar câteva cutii! Sună captivant? Cu siguranță este, iar puzzle-urile și povestea te vor face să cauți cu nerăbdare codurile pentru a deschide rând pe rând toate cutiile.

Ateliere creative

Evenimentul tău se adresează unui grup de copiii și vrei să le dai activități calitative cu care să-și dezvolte imaginația? Face painting, ateliere de pictat, crafturi sunt doar câteva din atelierele creative pe care le puteți rezerva la noi.

Alte Soluții

Alături de colaboratorii noștri putem oferi soluții complete de organizare de evenimente, facilitarea activităților și nu numai.