fbpx

Board Games

Colecția noastră cuprinde zeci de board games din diferite categorii. Indiferent dacă îți plac jocurile de strategie, creative, colaborative etc. sigur vei găsi ceva pe gustul tău.

Mai jos se regăsesc jocurile din locația Escape Games Arena grupate pe categorii, astfel încât decizia de a veni alături de prieteni pentru câteva ore în locația noastră să fie una mai ușor de luat.

Jocuri de strategie

Pentru cei mai serioși avem jocuri în care strategia este elementul central: Ares; AZUL; Bunuri regale; CANVAS; Carcassonne; Cartografii; Catan big Box; COATL; Concordia; Coup; EXPLODING KITTENS; Mandala Stones; My Shelfie; Noctiluca; Port Royal; Port Royal 1 și 2; Prea Mult Caca; Ratonii zgomotoși; Sherlock; Ticket to ride; Travelin;  Unstable Unicorns și Zeus.

Creativitate

O serie de jocuri te ajută să îți folosești și să îți dezvolți creativitatea. Pe rafturile noastre te așteaptă: 20 Second Showdown; Activity; Decizii Dificile; Detectivi Paranormali; Dixit Odisey; Identitate Secretă; Imagine; Joc pentru adulți Șarade Sexy; LUMEA VISELOR; Pictomania; Povești întunecate; PUNEM PARIU; Say cheese; Scapă cine poate; SET; Stella – Dixit Universe; și 3 puzzle-uri mecanice.

Polițiste și de Logică

Cum romanele și filmele polițiste au mare priză la public, noi propunem Board Games de profil: 221B Baker Street – Sherlock Holmes, Cronicile Crimei, Povești întunecate 1, 2 și morți hazlii. 50 clues: Ritualul nopți albe și Soarta lui Leopold. Sherlock: 13 ostatici, Moștenirea Nașului, și Incendiu în laboratorul secret.
Cronicile Crimei 1900, Say Cheese, IQ Booster – Gravity Track

Colaborative

Jocurile colaborative sunt acelea în care toți jucătorii lucrează împreună pentru a câștiga. În colecția noastră găsești: Ceață peste Carcassone; Harry Potter – Bătălia de la Hogwarts; Infinity Gauntlet: A Love Letter Game; Micro Macro; MYSTERIUM PARK; Pandemic.

Party

Sunt jocuri rapide care pun accentul pe distracție și bună dispoziție. La noi veți găsi: 20 Second Showdown; Activity; Decizii Dificile; Detectivi Paranormali; Dixit Odisey; Identitate Secretă; Imagine; Joc pentru adulți Șarade Sexy; Prea Mult Caca; Ratonii zgomotoși; Ticket to ride

Cultură generală

Răsfoiește jocurile care te ajută să valorifici cărțile răsfoite în trecut. Jocurile din colecția noastră din această categorie sunt: Alias; Cuvinte capcană; Dexplicatii; JUST ONE; Nume de cod XXL; OMFG!; WTF?

Escape Room

Dacă vrei să experimentezi aventura unui escape room într-un board games, noi te așteptăm cu câteva zeci de jocuri de profil. Cărți Escape: În spatele cortinei Soarta Londrei, Eldorado
Contracronometru,  Jaf in Venezia,
Evadarea din alcatraz.
Escape Room Jocul: Duo, Duo Horror, Jocul de Bază și 2.0, Jumanji, Realitate Virtuală, 
Misterul crimei,  Funland,  Stația spațială. 
Crime Scene: Londra și Helsinky. 

Prețuri

În cazul rezervărilor pentru jocuri board games plata nu se efectuează online, se va face la locație. Realizarea unei rezervări este obligatorie,

  • Participanți
  • Jocuri
  • Data și Ora
  • Date de contact
  • Metoda de plată
  • Confirmare

Participanți

Selectează numărul de participanți din echipa ta

Participanți

Selectează numărul de participanți din echipa ta

Jocuri

Selectați activitatea și numarul de persoane dorit.

Data și Ora

Selectați data și ora dorită pentru activitate

Date de contact

Completați formularul de contact cu datele unui reprezentant al grupului (major) Prin completarea formularului sunteți de acord cu regulile GDPR

Metoda de plată

Poți alege să plătești chiar acum sau poți lăsa pentru a plăti la locație. Toți cei care plătesc online au o surpriză din partea noastră! ***În cazul achitării serviciilor cu cardul, va fi nevoie de nume, prenume și CNP sau nume, prenume și adresa completă din CI pentru a vă putea emite factura.***

Confirmare

Rezervarea a fost realizată cu succes
Ai nevoie de ajutor?
0773 876 116  

Selecțați Participanții

Selecțați Participanții
Alege joc
Selectați Data și Ora
Introduceți datele de contact
Selectează metoda de plată
Confirmare

Select Service Duration

You need to select service duration, the price of your service will depend on duration.

How Many People?

Maximum capacity is 1
1 masă (1-6 persoane)
2 mese (7-12 persoane)
3 mese (13-18 persoane)
4 mese (19-24 persoane)
Summary
Agent
Board Games

Alte experiențe Escape Games Arena

Realitate Virtuală

În camerele de evadare VR vei putea să-ți pui abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor la încercare în experiențe imersive….. sau poți încerca o gamă largă de jocuri VR, de la aventuri și sport, la jocuri de horror și multe altele…

Escape Room

Descoperă secretele antice ale Piramidei Blestemate sau ia parte la o aventură plină de peripeții în lumea piraților și găsește colierul de smarald înainte să fie prea târziu.

Evenimente

Escape Games Arena oferă soluții multiple pentru organizări de evenimente. Fie că este vorba de locația noastră sau de cea a beneficiarului suntem pregătiți cu diverse soluții. Astfel, indiferent dacă ești interesat un eveniment corporate sau family, contactează-ne.