fbpx

Pirații și Colierul de Smarald

Ia parte la o aventură plină de peripeții în lumea piraților și găsește colierul de smarald înainte să fie prea târziu. Aventura începe în docuri și continuă în barca piraților…

2-6 persoane

Camerele din locația noastră sunt destinate echipelor compuse din 2 până la 6 persoane. Această componență asigură o experiență la calitate maximă.

60 minute

Timpul alocat pentru o experiență tip Escape Room este de 60 de minute. În acest timp echipa ta poate rezolva toate puzzle-urile și provocările.

Vârstă: 10-99 ani

Vârsta recomandată pentru participare la camerele noastre este cuprinsă între 10 și 99 de ani, dar într-un context family, pot participa și copiii mai mici.

Pirații și colierul de smarald

Tu și colegii tăi din garda regală încercați să recuperați colierul de smarald al reginei, un obiect foarte valoros furat de pirați din tezaurul Casei Regale.

Colierul este ascuns undeva pe nava piraților care a ancorat în portul orașului. Aveți doar 60 de minute pentru a găsi o modalitate de a urca pe corabie, de a găsi colierul și de-a fugi de pe aceasta înainte ca echipajul de pirați să se întoarcă.

Trebuie să descoperiți indicii și să rezolvați puzzle-uri pentru a găsi comoara furată de pirați, dar fiți atenți, deoarece timpul se scurge și echipajul de pirați se va întoarce în curând. Va fi nevoie de colaborare, atenție și rapiditate pentru a găsi obiectul și a pleca la timp de pe corabie.

Rezervări

  • Participanți
  • Jocuri
  • Data și Ora
  • Date de contact
  • Metoda de plată
  • Confirmare

Participanți

Selectează numărul de participanți din echipa ta

Participanți

Selectează numărul de participanți din echipa ta

Jocuri

Selectați activitatea și numarul de persoane dorit.

Data și Ora

Selectați data și ora dorită pentru activitate

Date de contact

Completați formularul de contact cu datele unui reprezentant al grupului (major) Prin completarea formularului sunteți de acord cu regulile GDPR

Metoda de plată

Poți alege să plătești chiar acum sau poți lăsa pentru a plăti la locație. Toți cei care plătesc online au o surpriză din partea noastră! ***În cazul achitării serviciilor cu cardul, va fi nevoie de nume, prenume și CNP sau nume, prenume și adresa completă din CI pentru a vă putea emite factura.***

Confirmare

Rezervarea a fost realizată cu succes
Ai nevoie de ajutor?
0773 876 116  

Selecțați Participanții

Selecțați Participanții
Alege joc
Selectați Data și Ora
Introduceți datele de contact
Selectează metoda de plată
Confirmare

Select Service Duration

You need to select service duration, the price of your service will depend on duration.

How Many People?

Maximum capacity is 1
Echipă de 2 persoane
Echipă de 3 persoane
Echipă de 4 persoane
Echipă de 5 persoane
Echipă de 6 persoane
Summary
Agent
Pirații și Colierul de Smarald

Ce este un escape room?

O experiență interactivă

Un Escape Room este o experiență de joc interactivă care se desfășoară într-o încăpere și are o anumită tematică generală, o poveste, în jurul căreia se petrece acțiunea. Activitatea este destinată echipelor, iar scopul este rezolvarea unei misiuni.

Cooperare

Pentru rezolvarea misiunii, participanții trebuie să găsească indicii și informații și să le pună cap la cap, să rezolve puzzle-uri și să coopereze pentru a găsi soluții. În urma rezolvării șirului de provocări, misiunea va fi îndeplinită.

Provocări mentale și distracție

Activitatea de tip Escape Room oferă o combinație captivantă de provocări mentale, descoperiri și adrenalina provocată de cursa contra cronometru, oferind o experiență distractivă și memorabilă pentru toți cei implicați.

Escape Games Arena te trimite la CODRU Festival, citește regulamentul.