fbpx

Virtual Reality

În camerele de evadare VR vei putea să-ți pui abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor la încercare în experiențe imersive….. sau poți încerca o gamă largă de jocuri VR, de la aventuri și sport, la jocuri de horror și multe altele…

Căști VR: VIVE PRO

Prin designul ergonomic, sunt concepute pentru proiectat pentru confort și redea fiecare fiecare detaliu grafic și audio prin opțiunile 3D Spatial.

6 stații VR

Unitățile centrale prevăzute cu procesoare I9, plăci video dedicate, zeci de GB RAM și SSD-uri sunt pregătite să redea orice experiență VR.

Vârstă: 12-99 ani

Recomandăm experiențele VR persoanelor care au peste 12 ani. Timpul optim zilnic pentru VR este de aproximativ 60-90 minute.

Escape Room VR

Escape Room VR este experiența perfectă pentru cei care doresc să exploreze lumi fantastice. Cu ajutorul partenerilor noștri de încredere, printre care UBISOFT și ARVI VR, vă propunem zeci de camere de evadare în realitate virtuală precum Alice, Jungle, Sigma Mission, Chernobyl,  Prince of Persia sau Save Notre-Dame on fire. Alegeți-vă aventura preferată și pregătiți-vă să fiți transportați într-o lume plină de provocări și de puzzle-uri, unde doar atenția și cooperarea vă pot ajuta să scăpați din această lume virtuală.

Activități și jocuri VR

Descoperă o varietate de jocuri din diverse categorii într-un mediu virtual imersiv. Aici poți găsi zeci-sute de jocuri: de la shootere și jocuri de acțiune, la jocuri de groază sau supraviețuire. Indiferent de preferințe, vei găsi cu siguranță jocuri care să te țină cu sufletul la gură într-un spațiu virtual fascinant.

Activități și jocuri VR

Descoperă o varietate de jocuri din diverse categorii într-un mediu virtual imersiv, de la shootere și jocuri de acțiune, la jocuri de groază sau supraviețuire. Indiferent de preferințe, vei găsi cu siguranță jocuri care să te țină cu sufletul la gură într-un spațiu virtual fascinant.