fbpx

Escape Rooms

Descoperă secretele antice ale Piramidei Blestemate sau ia parte la o aventură plină de peripeții în lumea piraților și găsește colierul de smarald înainte să fie prea târziu.

2-5 persoane

Camerele din locația noastră sunt destinate echipelor compuse din 2 până la 5 persoane. Această componență asigură o experiență la calitate maximă.

60 minute

Timpul alocat pentru o experiență tip Escape Room este de 60 de minute. În acest timp echipa ta poate rezolva toate puzzle-urile și provocările.

Vârstă: 12-99 ani

Vârsta recomandată pentru participare la camerele noastre este cuprinsă între 12 și 99 de ani, dar într-un context family, pot participa și copiii mai mici.

Piramida blestemată

Tu și echipa ta de arheologi vă hotărâți să mergeți să explorați Piramida Blestemată, să-i descoperiți secretele, dar și comorile ascunse. Știți că trebuie să ajungeți în mormântul faraonului necunoscut, să îi descoperiți numele și să găsiți ieșirea secretă din camera mormântului. 

Numeroși arheologi au încercat înaintea voastră să găsească intrarea în mormântul faraonului din așa numita Piramidă Blestemată, dar nu numai că nu au reușit, ci au dispărut pentru totdeauna.

Se știe că în momentul în care cineva intră în piramidă, ușile acesteia se închid și rămân închise fix 60 de minute. Ce se întâmplă în cele 60 de minute nu se știe pentru că nimeni, niciodată nu a mai ieșit viu din această piramidă. 

Pirații și colierul de smarald

Tu și colegii tăi din garda regală încercați să recuperați colierul de smarald al reginei, un obiect foarte valoros furat de pirați din tezaurul Casei Regale.

Colierul este ascuns undeva pe nava piraților care a ancorat în portul orașului. Aveți doar 60 de minute pentru a găsi o modalitate de a urca pe corabie, de a găsi colierul și de-a fugi de pe aceasta înainte ca echipajul de pirați să se întoarcă.

Trebuie să descoperiți indicii și să rezolvați puzzle-uri pentru a găsi comoara furată de pirați, dar fiți atenți, deoarece timpul se scurge și echipajul de pirați se va întoarce în curând. Va fi nevoie de colaborare, atenție și rapiditate pentru a găsi obiectul și a pleca la timp de pe corabie.

Rezervă

Pirații și Colierul de Smarald

Piramida Blestemată

Prețuri

Ce este un escape room?

O experiență interactivă

Un Escape Room este o experiență de joc interactivă care se desfășoară într-o încăpere și are o anumită tematică generală, o poveste, în jurul căreia se petrece acțiunea. Activitatea este destinată echipelor, iar scopul este rezolvarea unei misiuni.

Cooperare

Pentru rezolvarea misiunii, participanții trebuie să găsească indicii și informații și să le pună cap la cap, să rezolve puzzle-uri și să coopereze pentru a găsi soluții. În urma rezolvării șirului de provocări, misiunea va fi îndeplinită.

Provocări mentale și distracție

Activitatea de tip Escape Room oferă o combinație captivantă de provocări mentale, descoperiri și adrenalina provocată de cursa contra cronometru, oferind o experiență distractivă și memorabilă pentru toți cei implicați.

Escape Games Arena te trimite la CODRU Festival, citește regulamentul.