fbpx

Evenimente

Escape Games Arena oferă soluții multiple pentru organizări de evenimente. Fie că este vorba de locația noastră sau de cea a beneficiarului suntem pregătiți cu diverse soluții. Astfel, indiferent dacă ești interesat un eveniment corporate sau family, nu ezita să ne contactezi.

La Escapes Games Arena

Pentru un eveniment de tip family sau corporate, ne-am dori să prezentăm spațiul nostru ca fiind locul perfect pentru petreceri și team building-uri. Cu camere de evadare clasice, dar și în realitate realitate virtuală, cu jocuri atât de de societate, cât și VR și, bineînțeles, cu o gamă largă de activități distractive, suntem siguri că vom crea o experiență unică și captivantă pentru toți participanții.

Pentru evenimentele de tip family, oferim activități potrivite pentru toate vârstele, de la jocuri de societate la experiențe de realitate virtuală, care vor aduce multă bucurie și distracție întregii familii. Pentru a adăuga un plus de magie evenimentului, spațiul nostru este decorat cu obiecte lucrate manual care vor crea o atmosferă caldă și primitoare.

Pentru evenimentele corporate, oferim servicii de team building care implică atât jocuri de societate, cât și experiențe de evadare în realitate virtuală, care îi vor ajuta pe participanți să își dezvolte abilitățile de comunicare și colaborare. 

Pentru a face totul mai ușor, am pregătit câteva pachete pe care le puteți descoperi accesând butonul de mai jos.

În locația ta 

Suntem o companie dedicată aducerii divertismentului la un nou nivel. Oferim o gamă largă de opțiuni de divertisment pentru toate vârstele, de la escape room-uri VR, alte jocuri VR, board games, escape room box și ateliere creative, până la activități în aer liber și team building-uri personalizate.

Colaborăm cu furnizori de încredere pentru a putea oferi servicii complete pentru evenimentele corporate și family care se desfășoară direct la locația ta. Astfel ne dorim să livrăm cele mai bune servicii posibile, iar clienții noștri să se poată bucura de o experiență de neuitat. 

Putem organiza, cu ajutorul colaboratorilor noștri, evenimente complete, inclusiv decor, logistică, amenajare etc.. Dacă sunteți în căutarea unui eveniment unic, personalizat și plin de divertisment, suntem aici să vă ajutăm să îl transformați în realitate!