fbpx

ESCAPE GAMES ARENA

Este un spațiu de divertisment, inovativ și captivant, unde tehnologia și creativitatea se întâlnesc și te așteaptă să le descoperi.

ESCAPE GAMES ARENA este un spațiu de ANTRENAMENT, RELAXARE și EVADARE în care NECUNOSCUTUL vă va incita, iar ATENȚIA ar trebui să vă ghideze la fiecare pas.

ATENȚIA este foarte importantă în activitățile noastre. Punem accentul pe RELAXARE, la noi, poți petrece timp de calitate cu familia, prietenii ori colegii.

Îți punem la dispoziție cadrul pentru a te destinde și a uita măcar pentru câteva ore de griji.

Te ajută să EVADEZI pentru câteva ore din realitatea vieții cotidiene, să te deconectezi de la rapiditatea cu care se întâmplă lucrurile în viața de zi cu zi și să trăiești prezentul într-o realitate diferită.

Lasă-te condus spre NECUNOSCUT, nu vei știi exact prin ce urmează să treci, dar vei fi cu adevărat captivat de aura de mister din jurul activităților. Vei parcurge pas cu pas activitatea până când totul va deveni clar și vei cunoaște tot adevărul. 

Pregătește-te pentru un ANTRENAMENT al minții, al observației și al puterii de a conecta lucrurile între ele.

Escape Room

Descoperă secretele antice ale Piramidei Blestemate sau ia parte la o aventură plină de peripeții în lumea piraților și găsește colierul de smarald înainte să fie prea târziu.

Realitate Virtulă

În camerele de evadare VR vei putea să-ți pui abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor la încercare în experiențe imersive….. sau poți încerca o gamă largă de jocuri VR, de la aventuri și sport, la jocuri de horror și multe altele…

Board Games

Colecția noastră cuprinde zeci de board games din diferite categorii. Indiferent dacă îți plac jocurile de strategie, creative, colaborative etc. sigur vei găsi ceva pe gustul tău.

Evenimente

Escape Games Arena oferă soluții multiple pentru organizări de evenimente. Fie că este vorba de locația noastră sau de cea a beneficiarului suntem pregătiți cu diverse soluții. Astfel, indiferent dacă ești interesat un eveniment corporate sau family, nu ezita să ne contactezi.