fbpx

În locația ta

Venim în ajutorul tău pentru organizarea evenimentului ideal direct în locația ta. De la activitățile noastre specifice, la entertainment sau activări de brand, putem desfășura o serie de activități pentru toate vârstele.

Vrei să organizezi un eveniment în locația ta și ai nevoie de ajutor?

Dacă ești în căutarea unei experiențe unice pentru evenimentul tău sau al companiei tale de, suntem bucuroși să vă oferim servicii de petrecere personalizate și adaptate la locația dvs. Avem o gamă largă de opțiuni disponibile, inclusiv Treasure Hunt, Activități VR, Board Games, Escape Box și Escape Tent (escape room la cort), ateliere creative și multe altele, pentru a crea o experiență de divertisment personalizată pentru dvs. și invitații dvs.

Pe lângă serviciile noastre de bază, avem colaboratori alături de care putem crea evenimente în funcție de cerințele oricui: logistică, scenotehnică și activități.

În cazul în care aveți deja un eveniment în curs de amenajare și doriți doar să oferiți activități extra de entertainment sau activări de brand, putem să asigurăm și astfel de componente. 

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de petreceri la locația clientului și pentru a discuta cum putem crea o experiență personalizată pentru dvs. și invitații dvs.

Servicii

Activități VR

Ade provocări. Fie că participanților tăi le plac shooterele, sporturile, jocurile de acțiune sau simulatoarele le poți oferi toate acestea direct la evenimentul tău.

Escape Room Tent

Experiența dintr-un Escape Room Clasic direct la evenimentul tău! Echipați cu un cort și cu toate elementele care compun o cameră de evadare (decor, poveste, puzzle-uri și încuietori) suntem pregătiți să vă provocăm să evadați!

Treasure Hunt

Evenimentul tău are nevoie de un Treasure Hunt sau poate că Treasure Hunt este chiar evenimentul pe care îl vrei? Avem tematici deja create sau putem dezvolta și împreună concepte noi și personalizate.

Board Games

Colecția noastră de jocuri (și nu doar) poate ajunge direct la evenimentul tău. Jocurile de societate abordează multe tematici: precum creativitate, colaborative, competitive, de petrecere etc.

Escape Room VR

Aducem experiența Escape Room VR la evenimentul tău. O experiență de joc imersivă care combină tehnologia VR cu elemente de puzzle și acțiune într-un spațiu virtual. Jucătorii sunt plasați într-un decor tridimensional unde trebuie să rezolve o misiune.

Play Station

Cu zeci de jocuri Playstation disponibile, 2 stații (PS5 și PS4) și monitoare, putem oferi o alternativă la celelalte activități de la evenimentul tău. 

Jocuri Supradimensionate

Jocurile de societate (board games) sunt mereu interesante și captivante, dar și mai bine este cu jocurile supradimensionate pe care le găsești în colecția noastră. Totul este mult mai mare, mai captivant și mai provocator!

Ateliere creative

Evenimentul tău se adresează unui grup de copiii și vrei să le dai activități calitative cu care să-și dezvolte imaginația? Face painting, ateliere de pictat, crafturi sunt doar câteva din atelierele creative pe care le puteți rezerva la noi.

Escape Box

Experiența de Escape Room în doar câteva cutii! Sună captivant? Cu siguranță este, iar puzzle-urile și povestea te vor face să cauți cu nerăbdare codurile pentru a deschide rând pe rând toate cutiile.

Alte Soluții

Alături de colaboratorii noștri putem oferi soluții complete de organizare de evenimente, facilitarea activităților și nu numai.